Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mersin Büyükşehir Haberleri

Büyükşehir Belediyesi, Mersin sahilde Özgecan Aslan Meydanından sonra Erdemli ve Silifke ilçelerinde de üretici kadınlara destek vermeye devam ediyor. Erdemli ve Silifke'de açılan standlar yıl sonuna kadar açık kalacak.
İki ilçede toplam 28 stand kuruldu ve 68 üretici kadın İŞTİRAK etti. Silifke’de Şehir Stadyumu yanında kurulan 15 stantta 40 kadın üretici, Erdemli’de Doğan Aquapark önünde kurulan 13 stantta ise 28 kadın üretici ürünlerini sergiliyor.
Silifke’de stantlar sezon sonuna kadar perşembe ve cuma günleri, Erdemli’de ise yine sezon sonuna kadar cuma, cumartesi ve pazar günleri satışa açık olacak.
CHP Silifke İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Silifke Belediye Meclis Üyesi Şerife Yörükçü, kurulan stantlarda SMA hastası Yağmur Deniz için satış yaptıklarını ve buradan elde edilecek gelirle Yağmur Deniz’in tedavisine katkı sağlamak istediklerini belirtti. Yörükçü, şunları söyledi:

“Kadınlara düşünüldüklerini hissettirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum. Biz Yağmur Deniz için buradayız. Kadın Kolları ve Silifke’deki Cumhuriyet Halk Partisi’nde gönüllü arkadaşlarımla el emeği göz nuru ufak tefek bir şeyler yaptık. Buradan gelecek gelirle Yağmur Deniz’in kampanyasına biz de katkıda bulunacağız.”

“Buradan kazandıklarıyla çocuğunu üniversitede okutanlarımız var”