Onur Balcı
|
7 Haziran 2021 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mersin Büyükşehir Haberleri

Seçer, spor camiasına yemek verdi

Mersin Büyükşehir belediye başkanı Vahap Seçer, 19 Mayıs kutlama etkinlikleri kapsamında spor camiası ile yemekte bir araya geldi. 

Yemeğe, Başkan Seçer’in yanı sıra AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye Satranç Federasyonu Genel Başkanı Gülkız Tülay, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Timur, İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, daire başkanları, Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Başkan Seçer, amaçlarının bir arada olmak olduğunu belirterek, “Burada spor camiamızın çok değerli emektarları var. Herkes kendi imkânları dâhilinde önemli, güzel işler yapıyor. Spora harcanan her emek helal olsun. Spor demek; barış, kardeşlik, hoşgörü, ekip çalışması, yardımlaşma, rengi, kimliği, siyasi görüşü ne olursa olsun ortak bir amaç ve başarı için bir arada olan insanlar topluluğu demek. Toplum adına önemli özellikleri içinde barındıran bu alanda emek edenlere teşekkürlerimi iletmek istiyorum” dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, 1996 yılında Çay Spor Kulübünü kurduklarını ve 25 sene boyunca spor camiasına emek verdiğini söyledi. Özkan, “Halen spor camiasına elimizden geldiği kadar emek veriyoruz, katkı sunuyoruz. Hakikaten spor camiasındaki birlik, beraberlik ve kardeşliğin apayrı bir önemi var. Görüyorum ki bu birlik ve beraberlik, kardeşlik halen devam ediyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’ndan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız bizleri bir araya getirdi. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dedi.