Onur Balcı
|
29 Mart 2023 Çarşamba
|
Mersin Ceride Haber
Toroslar Haberleri

TOROSLAR’DA YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki her noktaya hizmet götürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’nce; ihtiyaç duyulan mahallelerde imara uygun yeni yol açım, düzenleme ve büz boru döşeme çalışmaları aralıksız yapılıyor.

Bu kapsamda; Ayvagediği, Gözne, Darısekisi Mahalleleri’nde yol açma ve düzenleme, Soğucak ve Bekiralanı Mahalleleri’nde ise büz boru döşeme çalışmaları gerçekleştirildi.

“İlçemizin Her Noktasına Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yol yapım çalışmalarının merkezde ve yaylalarda eş zamanlı olarak devam ettiğini söyledi.

Özellikle yüksek kesimli mahallelerde vatandaşların kışı daha rahat ve konforlu bir şekilde geçirmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Yılmaz; “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla gideriyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz; “Yaylalarımızda yeni yerleşim alanlarının artmasına paralel olarak ulaşım hizmetleri de artıyor. İmara uygun yeni yol açım çalışmaları yaparak yaylalarımızı ilkbahar ve yaz aylarına hazır hale getiriyoruz. Hem merkezde hem de yüksek kesimli mahallelerimizde ihtiyaç duyulan alanlarda gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmalarımız, program dahilinde aralıksız devam edecek. Bu çalışmalarla amacımız, kaliteli ve konforlu ulaşım ağımızı ilçemizin dört bir yanına ulaştırmak” ifadelerini kullandı.