Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Toroslar Haberleri

Toroslar belediyesi, daha önce ilan ettiği Toroslar Otofest yarışmasını gerçekleştirdi.
Modifiyeli, Klasik yada yüksek donanımlı araçlar, misafirlere heyecan dolu anlar yaşattı.
Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra festivale; Adana, Konya, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Ankara ve Trabzon'dan binlerce modifiye araç tutkunu katıldı.
Birbirinden farklı marka ve modellerdeki araçların sergilendiği Toroslar Cumhuriyet Meydanı, görsel bir şölene dönüştü. "Güzellik", "Basık Araç" ve "Desibel" kategorilerinde yarışmaların da yer aldığı festivalde; gençler motor sporlarına olan hasretlerini giderdi.
Düzenlenen etkinlik ile ilgili Başkan Yılmaz, motor sporlarının trafiğe kapalı ve kontrollü alanlarda yapılmasının önemine değinerek; "Biz de gençlerimize bu imkanı sağlıyoruz. Toroslar OtoFest'e ilgi çok büyük. Gençlerimiz çok heyecanlı. Burada modifiyeciler, sesçiler, driftçiler ve klasik araç sahipleri var. Kentimizin yanı sıra Türkiye'nin birçok ilinden gelen katılımcılarla güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Gençlerimizin de böyle hobilerinin olması, bir araya gelmeleri bizim için çok kıymetli.  Ortak paydada birleşmek önemli. Biz de gençlerimizi destekliyoruz. Motor sporlarıyla ilgilenenler için güvenli ve kontrollü alanlarda etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin olduğu her yerde olacağız. Yaptığımız çalışmaların toplumda karşılık bulması memnuniyet verici" diye konuştu.