Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Toroslar Haberleri

Toroslar, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 19-22 Eylül tarihleri arasında yogun bir tempo içine girdi. Bisiklet eğitimleri, araçları terk edip bisiklet ile yol alma, doğa gezileri, halk oyunları, atletizm, basketbol, özel gereksinimli bireylerle bir araya gelme ve daha bir çok etkinlik düzenlendi. Haftanın son günü olan 22 Eylül yine hareketli saatlerle geçti.
Özellikle Sporun Mutfağındakiler isimli panel çok ilgi gördü. Panelde, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil eden milli sporcular Tuğçe Şahutoğlu (Çekiç Atma) ve Ersu Şaşma'yı (Sırıkla Atlama) gençlerle buluştu. 
Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen panelde Milli Atletler Tuğçe Şahutoğlu ve Ersu Şaşma, katılımcılara kariyerlerindeki başarıları anlattı, tavsiyelerde bulundu.
Soru ve cevap şeklinde gerçekleşen panelin ardından Başkan Yılmaz, milli sporcuları tebrik ederek, hediyelerini verirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Kendigelen ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Mahmut Gül de milli sporculara çiçek ve plaket takdim etti.