Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Toroslar Haberleri

7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu kapsamında bu hafta sonu Toroslar Belediyesi, veznelerin açık olacağını belirtti. 30 Eylül 2021 tarihinde süresi dolacak olan yapılandırma sürecinin son haftası olduğu için Belediye yetkilileri, veznelerin açık olacağını ilan etti.
Toroslar Belediyesi'nin tahsilat vezneleri; 25 Eylül Cumartesi ve 26 Eylül Pazar günü saat 09.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Vatandaşlar; emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, eğlence vergisi, idari para cezası ve  kanun kapsamındaki borçlarını yapılandırarak peşin ödemenin yanı sıra 6, 9, 12 ve 18 aya varan eşit taksitlendirme imkanından da faydalanabiliyorlar.

Kanun kapsamına giren borçlarını yapılandırarak ödemek isteyen vatandaşlar, 30 Eylül Perşembe günü mesai bitimine kadar Toroslar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabilecek. Vatandaşlar ayrıca belediyeye gelmeden www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden de başvurularını ve ödemelerini online olarak yapabilirler.