Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mersin Büyükşehir Haberleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerde sürdürdüğü hizmet atağına bağlı mahalle grup yollarında da devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, uzun yıllardır sorun oluşturan ve şikayetlere neden olan 10 kilometre uzunluğundaki Alifakı-Çağbaşı-Çiçekli-Karaçerçili ve Simithacılı grup yolunda yol yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin Tarsus’a bağlı ovada yer alan, tarımsal üretim faaliyetlerinin de sıklıkla yapıldığı yerleşim yerlerini birbirine bağlayan grup yollarında gerçekleştirdiği çalışmalar vatandaşlardan takdir topluyor. Ekipler, uzun yıllardır şikayetlere neden olan 10 kilometre uzunluğundaki Alifakı-Çağbaşı-Çiçekli-Karaçerçili ve Simithacılı grup yolunda yol yenileme çalışması yürütüyor..

Kısa süre önce Tarsus’a bağlı ova bölgesinde bulunan 22 kilometre uzunluğundaki Halitağa-Akarsu-Kelahmet-Egemen grup yolunda sathi asfalt kaplama yapan Büyükşehir ekipleri, ardından 23 kilometre uzunluğundaki Aliefendioğlu-Aliağa ve Hasanağa grup yolunda 2. kat sathi asfalt kaplama çalışmasını tamamlamıştı.