Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Erdemli Haberleri

Şehit ve Gazi Aileleri İftarda Buluştu

11 Noktada İftar programı düzenleyen Erdemli Belediyesi bu defa Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya geldi. Program, Erdemli Belediyesi Kongre Merkezi’nde düzenlendi.
Düzenlenen İftar programında, semazenler döndü, ilahi ve ney dinletisinde bulunuldu. Kuran-ı Kerim ve duaların ardından birlikte iftar yapıldı.

İftar yemeği öncesinde Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve protokol masaları tek tek gezdi. Bu toprakların Türk ve Müslüman 
kalıyorsa bu Şehit ve Gazilerimizin sayesinde olduğuna dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Biz, özgür bir ülkede yaşamamızın yegâne mimarları olan şehit ve gazi ailelerimizi ayrı bir yere tutuyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Allah sizlerin ayağınıza taş değdirmesin. Bu milletin, bu ülkenin kıyamete kadar Türk ve Müslüman yurdu olarak kalması için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz inşallah. Tüm şehit ve gazi ailelerimizin önünde saygıyla, muhabbetle eğiliyor, sizleri yüce Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.