Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mezitli Haberleri

Mutlu Mezitli, sloganıyla yola çıkan başkan Tarhan, elinden geleni yaptığı aşikar. Mezitli'de yaşayan her haneye dokunmaya çalışan başkan, gerçekten yorulmuyor.
Hatta başkana sosyal medya üzerinden de ulaşmak her an mümkün.
Geçtiğimiz hafta sosyal medya üzerinden emekli Sevim hanım, kar istemişti. Başkanda Fatih parkına kar döktü. Bu defa da minik Ece ses kaydıyla başkan Tarhan'a ulaştı.
Viranşehir Mahallesinde oturan Ece Deniz Ay, gönderdiği ses kaydında, mahallesinde bulunan parka daha büyük bir kaydırak ve tahterevalli istedi.
Gelen talep üzerine hemen harekete geçen Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 30 dakika içerisinde minik Ece Deniz’in isteğini yerine getirdi. Ekipler, parkta bulunan kaydırağı yeniledi, küçük tahterevalliyi de daha büyüğü ile değiştirdi.
Parktaki oyuncakların kendisine yeni yıl hediyesi olduğunu ifade eden minik Ece Deniz, “Tahterevalliye binmek için daha uzak olan parklara gitmek zorunda kalıyordum. Şimdi evimin yanındaki parkta artık daha büyük kaydırağa ve tahterevalliye biniyorum. Çok mutluyum. Teşekkür ederim.” dedi.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da açıklamasında, “Vatandaşın talebinin ilgili birim tarafından en kısa sürede yerine getirilmesi son derece hassas olduğumuz bir konu. Eğer bir kaldırımda dal parçaları varsa, ya da çöp konteyneri dolmuşsa, bunu en kısa sürede çözmek gerekiyor ki vatandaşın yaşadığı rahatsızlık giderilsin. Ekiplerimiz dört koldan kentin her bölgesinde özenle çalışıyor, aynı zamanda duyarlı halkımızdan gelen ihbarları da kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Arkadaşlarımız, minik kızımızın gelen ses kaydını dinleyerek hemen yerine getirdi. Bunu başka bir belediyede görmeniz mümkün değildir. Hepsine teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.