Onur Balcı
|
30 Nisan 2023 Pazar
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

MHP Mersin Milletvekili adayı Dr. Levent UYSAL Tarsus’lu basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent UYSAL,  Ali ARI, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin YILMAZ ve MHP Teşkilatının  katılımıyla basın mensuplarının sorunları konuşuldu. 

Aday olduğu günden beri sektör bazlı projelerden bahseden, çözümü gönül birliği, el birliği ve işbirliği içerisinde çözeceğiz söylemlerinde  bulunan Uysal,  bu kez basın mensuplarının sorunlarını dinledi ve yapılacak çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulundu. 

 Konuşmalarına basın mensuplarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Uysal, “Gazetecilerimizin yaşadığı sorunların farkındayız. Çözümünü de birlikte planlayacağız.  Doğru, etik ve tarafsız haber yapan sizin gibi değerli basın mensupları Tarsus’umuz için çok kıymetli. Tarsus benim doğduğum topraklar. Hızla büyüyen bir çok değeri içinde bulunduran bir ilçe. Bunların başında turizm, sanayi, tarım gibi bir çok sektör var. Hep birlikte Tarsus’u hakkettiği konuma getirmemiz gerekiyor. Yakın zamanda ilçemize bir de Havaalanı da geliyor. Tarsus bu sayede daha da hızlı büyüyecektir.” dedi.  

Uysal “Benim için herkes Bizim Levent diyor, bu beni mutlu ediyor. Basın camiasından da aldığım dönüşler bu yönde. Beni bir kardeşiniz,  bir ağabeyiniz, bir dostunuz gibi bağrınıza bastığınız için minnettarım” ifadeleri kullandı.