Onur Balcı
|
12 Nisan 2023 Çarşamba
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

Mhp Mersin'de 28. Dönem Milletvekili Adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin'de 28. Dönem Milletvekili Adaylarını tanıttı. Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen program ile adaylar tanıtıldı.

Programa Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Büyükşehir Meclis Üyesi Mahmut Tat, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Milletvekili Adayları, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, Taş Medreseli Teşkilat üyelerinden Süleyman Külahlı, Erdemli İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Baktemur, Mhp Kadın Teşkilatları ve diğer davetliler katıldı. 

İlk sözü Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz alırken, ardından İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli kürsüde konuşmasını yaptı. Özellikle ilk sıradan vekil adayı olan Levent Uysal konuşması ile göz doldurdu. Son olarak Milletvekili Adayları sıra ile konuşmalarını yaptılar. Verilen iftar yemeği ile düzenlenen program son buldu.

haber resmi haber resmi