Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mersin Büyükşehir Haberleri

Meral Seçer Darısekisi'nde kadınlarla buluştu
Mersin Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer, 6 köyün kadınlarını Toroslar ilçesi Darısekisi köyünde topladı.
Kadınlarla buluşan Meral Seçer, "Kendi yaşadığımız alana faydamız olabilmesi için hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Yani sizlerin de bizlerle sürekli iletişim halinde olmanız gerekiyor ve bize vereceğiniz fikirler çok kıymetli" dedi.
İlk kez yapılan toplantıya, Darısekisi, Çelebili, Çamlıdere, Gözne, Musalı ve Dalakderesi Mahallelerinden kadınlar katıldı.
Meral Seçer, kadınların evde üretim yapmalarını bir yandan da eğitim ve sosyalleşme imkanı sağlayan Gönüllü Katılım Toplantıları'na
tüm kadınların katılmasını istedi.
2019’dan bu yana ilçeleri ziyaret eden Meral Seçer, "İlçelerde köylerden gelen kadınlarımızla bir araya geldik. Burada kadınlarımızın neler yaptığı konusunda, ihtiyaçları, neler talep ettikleri veya belediyeye neler iletmemiz gerektiği konusunda çok güzel toplantılar gelişti ve birçok projeyi gerçekleştirdik. Bu 2’nci tur gezimiz oluyor. Silifke ve Erdemli’de bunu gerçekleştirdik, şimdi de burada sizlerle birlikte 
yapıyoruz” dedi. Seçer, gönüllüler olarak sorumluluklarına da değinerek, “Bir köprü görevi görüyoruz biz. Buradan Büyükşehir’e aktararak sorunlarınızın çözümü konusunda destek vermek istiyoruz" diye konuştu.