Onur Balcı
|
27 Nisan 2023 Perşembe
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

MHP Mersin Milletvekili Adayları Dr. Levent UYSAL ve Serdar SOYDAN Mersin Ticaret Borsası’sını ziyaret etti

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir konuşmalarına başlarken ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özdemir sözlerine şöyle devam etti. “İki vekil adayımızın da güler yüzlü, genç olması ve pozitif enerjileri bizleri mutlu etti.” Kendilerine başarı dileklerini iletti.

Özdemir’e teşekkür ederek sözlerine başlayan MHP Mersin birinci sıra milletvekili adayı Dr. Levent Uysal, “Mersin için yapılacak her projeye gönül vereceğiz, destek vereceğiz. Serdar bey ve ben üstümüze düşen görevlere hazırız.“ dedi. “Biz şehrimiz için planlanan projeleri gönül birliği, el birliği ve iş birliği içinde yaptığımız sürece başarılı olacağız ve başarılarımız artarak devam edecektir.“

Uysal sözlerine, Mersin için gerçekleştirmek istediği projelerle devam etti. Mersinlihemşerilerimizin istek, beklenti ve projelerini oluşturacağı çözüm merkezlerinde dinleyeceğini, sonuç odaklı yaklaşımlarla sorunları çözeceğini söyledi. Fiziki ve ekonomik altyapıları değerlendirerek, şehir geneli bir turizm yatırım planı oluşturarak yıl boyu turizmi canlandırmak istediğini belirtti. Turizm ve sanayide yatırımcıları Mersin’e çekip, potansiyeli arttıracağını söyledi.

MHP Mersin ikinci sıra milletvekili adayı Serdar Soydan ise konuşmalarında ilimizde yatırım yapan, üretime, istihdama, ihracata katkı sağlayan veya bundan böyle sağlayacak olan herkesle yol yürümeye hazırız mesajını verdi.

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir; “Mersin Ekonomisi Güçlü Bir İvme Yakalayacak Potansiyele Sahip.” Toplantıda borsanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, Mersin’in önündeki en önemli engellerin başında uzun yıllardır tamamlanmayan projelerin geldiğini belirterek; “Mersin Konteyner Limanı, Belirlenen Turizm Bölgelerinin Yatırıma Açılması, Çeşmeli-Kızkalesi-Taşucu Otoyolu, Lojistik Merkezi projeleri tamamlandığı taktirde Mersin ekonomisi güçlü bir ivme kazanabilecek hatta sıçrama
yaratacak potansiyele sahip. Bizde sizlerle hep birlikte Mersin için çalışmaya hazırız dedi.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.