Onur Balcı
|
20 Nisan 2023 Perşembe
|
Mersin Ceride Haber
Gülnar Haberleri

GÜLNAR BELEDİYESİ İLÇEYE YENİ MODERN KIR DÜĞÜN SALONU KAZANDIRIYOR
Gülnar Belediyesi tarafından Gülnar Çamlık Mesire Alanı içerisinde yapılan modern kır düğün salonu yapım işinde sona yaklaşılıyor. 
Her yıl yüzlerce vatandaşın düğün, nişan, kına organizasyonları gibi özel günlerine ev sahipliği yapacak Gülnar Belediyesi Kır Düğün Salonu için çalışmalar hız kazandı.
Gülnar Belediyesi Gülnar'a yakışır yeni  bir kır düğün salonu daha kazandırıyor. Çam ağaçlarının içerisinde, yeşilin ön planda tutulduğu 7.000 metre kare içerisine 1.000 kişilik kır düğün salonu yapımı çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Modern görünümü ile örnek bir mekan olacak olan kır düğün salonunda , doğayla iç içe bir ortamda açık ve temiz havada vatandaşlarımız gönüllerince eğlenebilecek.
Vatandaşlarımızın rahat ve ferah bir ortamda doğa ile iç içe düğün ve eğlencelerini yapabilecekleri Kır düğün salonu proje çalışmasını yerinde inceleyen Gülnar Belediye Başkanı Sayın Alpaslan Ünüvar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Söz verdiğimiz gibi bir projemizi daha Gülnar'ımıza kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Gülnar'ımıza yakışır doğayla iç içe yeni modern bir kır düğün salonunun yapım işinde sona yaklaşıyoruz. Evliliğe adım atacak olan gençlerimiz için çok mutlu olabilecekleri çok güzel bir alan oluşturduk.  Peyzaj ve mimarisi ile gözlere hitap edecek Kır Düğün Salonumuzda gelin odası, orkestra odası, geniş sahne alanı, otopark, kantin, lavabolar ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Bu yıl düğün sezonunda hizmet vermeye başlayacak olan salonda belediye ekiplerimiz peyzaj düzenleme ve kilit parke taş çalışmalarını gerçekleştiriyor. Mutlu günlerde halkımızın mutluluklarına ortak olmaya devam edeceğiz. İlçemize ve kıymetli Gülnar halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Göreve geldiğimizden bu yana ilçemize bir çok hizmet kazandırdık. Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Gülnar için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. " ifadelerini kullandı.