Onur Balcı
|
13 Nisan 2023 Perşembe
|
Mersin Ceride Haber
Gülnar Haberleri

GÜLNAR BELEDİYESİ TARAFINDAN POLİS HAFTASINDA EMNİYET MENSUPLARINA İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gülnar İlçesinde Gülnar Belediyesi tarafından, Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle iftar programı düzenlendi.

Gülnar İlçe Kaymakam Vekili, Aydıncık Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan ve Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Türk Polis Teşkilatı’nın 178’nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde emniyet mensuplarıyla ve aileleriyle bir araya geldi.

Programa; İlçe Kaymakam Vekili, Aydıncık Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Gülnar Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Ertugay, Hakimler Mustafa Kamil Şen ve Muhammet Furkan Dumanlıdağ, İlçe Emniyet Amiri Nuri Sarıyar, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Polat, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal Kadim, Belediye Meclis Üyesi Sayın Zeliha İpek Gökulu, kurum amirleri, İlçe emniyet amirliği personelleri ve aileleri katılım sağladı. 

Kuran tilavetinin okunmasıyla başlayan programda dualar okundu hep birlikte iftar yapıldı. İlçe Kaymakam Vekili, Aydıncık Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan programda yaptığı konuşmada; "Ülkemizin asayişi ve güvenliği için görev yapan değerli polis arkadaşlarımızın, amirinden memuruna, bekçisinden genel idari hizmetler sınıfına kadar Türk Polis Teşkilatımızın Polis Haftasını kutluyor, aileleriyle birlikte huzurlu bir yaşam diliyorum. İftarımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İftar programını düzenleyen kıymetli Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Gece gündüz demeden, büyük bir özveriyle ülkemizde huzur ve güven ortamını sağlayan siz değerli Emniyet mensuplarımızla iftarda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin ve görevlerinizde hepinizin yardımcısı olsun. Programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim nice ramazanlarda bir araya gelmemizi nasip etsin. Bu vesile ile; Kahraman Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 178. yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyor kutsal
vazifelerinin ifasında şehadete yürüyen tüm polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun." dedi. Program İlçe Müftüsü Yusuf Kaya tarafından yapılan dua ile son buldu.