Onur Balcı
|
6 Mayıs 2023 Cumartesi
|
Mersin Ceride Haber
Gülnar Haberleri

GÜLNAR CUMHUR İTTİFAKI KADIN KOLLARINDAN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM

Yaklaşan Anneler Günü öncesi Gülnar Belediyesinin katkılarıyla, Cumhur İttifakı Kadın Kolları tarafından belediye düğün salonunda eğlence programı düzenlendi. Düzenlenen programa anne ve anne adayları yoğun ilgi gösterdi.

Katılımcılara hediyeleri salon girişinde Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar’ın eşi Zübeyde Ünüvar, Milliyetçi Hareket Partisi Kaçep İlçe Başkanı Ayşe Aydın ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan tarafından takdim edildi. Program açılışına; Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal Kadim, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, Milliyetçi Hareket Partisi Kaçep İlçe Başkanı Ayşe Aydın, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan birlikte katılım sağlayıp tüm katılımcılara teşekkür ederek, değerli annelerin anneler gününü kutladılar.

Programda konuşan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; "Bu programın düzenlenmesine vesile olan siz saygıdeğer annelerimize programımıza katılımlarınızdan dolayı hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum. Ellerinizden öper üç çocuğum var. En çok annenizi sevin diyorum. Dünyada en çok sevilmesi gereken annedir. Evladı için babadan önce her şeyini feda eden annedir. Sizler dünyada istediğiniz her şeyin en güzeline layık olansınız. Bütün annelerimizin ellerinden öpüyorum. Bu vesile ile kıymetli annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyorum. Bu programın hazırlanmasında başta Cumhur İttifakı kadın kollarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

MHP İlçe Başkanı Celal Kadim programda yaptığı konuşmada; "Bu gün çok önemli bir program için toplanmış bulunmaktayız. Bütün annelerimizin anneler gününü kutluyor, katılımlarınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayırlı eğlenceler diliyorum" dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci programda yaptığı konuşmada; "Anneler günü münasebetiyle bugün buraya toplanan herkese teşekkür ediyor hayırlı akşamlar diliyorum. Annelerimiz bizleri bu günlere getiren en önemli eli öpülesi kişilerdir. Bütün annelerimizin ellerinden öpüyorum. Anneler gününüzü kutluyorum" dedi. Programda yaptığı konuşmalarda annenin şefkatini ve önemini vurgulayan MHP Kaçep İlçe Başkanı Ayşe Aydın ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan tüm katılımcılara teşekkür ederek, Anneler Gününü kutladılar. Salonu tamamen dolduran değerli anneler ve anne adayları orkestra eşliğinde ve çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlendiler. Programdan memnun ayrılan anne ve anne adayları bugün burada olduğumuz için çok mutluyuz. Çok güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik. Programı düzenleyen Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR’a, Cumhur İttifakı Kadın Kollarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandılar.