Onur Balcı
|
21 Kasım 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye ve Irak’taki terör hedeflerine yönelik başlatılan Pençe-Kılıç Operasyonuna destek vererek, Mehmetçiğin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Başkan Karış, terör örgütüne yönelik başlatılan Pençe-Kılıç Operasyonunda Türk Silahlı Kuvvetlerine başarılar dileyerek, “Taksim’de yaşanan terör saldırısında 6 vatandaşımızı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadık ve terör saldırısının ardından da göz bebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından şehitlerimizin kanını yerde bırakmamak adına teröristlere yönelik Suriye ve Irak’ta Pençe-Kılıç operasyonu başlatılmıştır. Operasyona katılan tüm askerlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Ayaklarına taş değmesin. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyorlar. Her zaman askerlerimizin yanındayız. Allah ordumuzu korusun.” dedi.

Gaziantep’in Karkamış ilçesine PKK’lı teröristler tarafından atılan ateş sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve 10 kişinin yaralandığını saldırıyı büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini ifade ederek,” Maalesef terör örgütü alçak yüzünü bir kez daha gösterdi ve Gaziantep Karkamış’ta bir okulumuzu ve sivillerin yaşadığı yerleri hedef aldı. Maalesef 1’i öğretmen 1 çocuk 3 kişinin saldırıda şehit olduğunu öğrendik. Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Şanlı ordumuz bu saldırıya en güçlü cevabı verecek ve şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır” diye konuştu.