Onur Balcı
|
15 Mayıs 2023 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanlığı seçimi Mersin'de Mhp için alarm veriyor

Dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimleri tüm siyasi partiler için kendini görme fırsatı verdi. Görülüyor ki Mhp açısından acil kodu ile siren sesleri çalmaya çoktan başlamış. Neden mi?
Sahada görev yapan bir basın mensubu olarak tüm ilçelerde sandıklar Mhp açısından sahipsiz kaldı. İsim listeleri verilmemiş ya da hiç yazılmamış. Hiç bir okulda Mhp adına görevli sandık sorumlusu, müşavir yok. Daha kötüsünü söyleyim mi size? İsim listeleri hazırlanmış ama teslim edilmemiş. Tam bir facia.... Hatta komplo...

Açıkçası ortada bir komplo mu var? Yoksa ihmalkarlık mı bilemem. Bilirimde bilemem. Bilsemde diyemem...

50 yılı aşkın Türk siyasetinde sahne almış bir partinin teşkilatları böyle hatalar yapmaz. Yüksek kapasiteli ve donanımlı siyasetçileri olan bir partidir Milliyetçi Hareket Partisi.

Ankara Ankara duy sesimizi

Ankara'nın yaklaşan yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde yaşanan olumsuzlukları değerlendirmeye alıp, bir an önce tedbirler alması şart. Bir elin il ve ilçe yönetimlerini gözden geçirmesi ve zaruret olan bölgelerde acilen bu şahıslarla yolları ayırması elzem duruyor.

Zira Cumhurbaşkanlığı seçimleri Mersin'deki son durumu ortaya koymuştur. Hatta hesap sorup, neden böyle oldu gibi sorularla zaman kaybetmeye gerek yok. Acil koduyla harekete geçmeli, yeni kadrolarla yola devam etmeli. Aksi halde önümüzdeki yerel seçimler için suçlu aramaya gerek yok...