Onur Balcı
|
4 Nisan 2023 Salı
|
Mersin Ceride Haber
Gülnar Haberleri

Cumhur İttifakı, Gülnar Belediyesinin İftarında Buluştu

Gülnar'da Cumhur İttifakı, Gülnar Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Gülnar Belediyesi Yörük Sofrasında gerçekleştirilen iftar programına; Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal Kadim, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hüsnü Aksekili, Milliyetçi Hareket Partisi Kaçep İlçe Başkanı Ayşe Aydın, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan, Ülkü Ocakları Gülnar İlçe Başkanı Oğuzhan Cerit, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Güleç, yönetim kurulu üyeleri ve Cumhur İttifakı belediye meclis üyeleri katılım sağladı.

Tüm misafirlerine iftar programına katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Ünüvar programda yaptığı konuşmada; Öncelikle programımıza hepiniz hoş geldiniz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Başkanımız, bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin sözleri sözümüzdür. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin hedefleri doğrultusunda Lider Ülke Türkiye'nin amacındayız. Hedefimiz de 14 Mayıs'ta yeni bir Türk mucizesine imza atmaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin mihenk taşıdır,
Cumhur İttifakı Türk Milletinin ittifakıdır. Bizler büyüklerimizden almış olduğumuz emir ve talimatlar neticesinde onların göstermiş olduğu yolda yürüyoruz, çalışmalarımızı o yönde yapıyoruz. Biz bugün bu iftar vesilesiyle bir araya gelelim, birlikteliğimiz hiç korkmadığımız insanlara korku salsın istedik. Allah'ın izniyle 14 Mayısta zafere ulaşacağız, kazanacağız. İstiyoruz ki daha büyük bir farkla seçimleri kazanalım, mecliste daha fazla milletvekiliyle temsil edilelim ki karşımıza bir daha bölücüler, bozguncular, Türkiye'nin büyümesini istemeyen insanlar çıkmasın. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin. Bu güzel Ramazan akşamında bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.