Onur Balcı
|
20 Mart 2023 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Gülnar Haberleri

BAŞKAN ÜNÜVAR, ŞEHİT AİLELERİMİZ İLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü programı kapsamında Gülnar Belediyesi tarafından yörük sofrasında düzenlenen yemekte şehit aileleri ile bir araya gelindi.

Gerçekleştirilen yemek programına, İlçe Kaymakam Vekili, Aydıncık Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, şehit yakınları ve kurum amirleri katıldı. 

Yemekte konuşan İlçe Kaymakam Vekili, Aydıncık Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan; "Sizlerle bugün yemek vesilesi ile birlikte olduğum için çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Sizler bu vatan için en kıymetlilerinizi verdiniz. Sizler bu vatanın en kıymetlilerisiniz. Bizler devletin memurları olarak sizlerin emrindeyiz. Her zaman başımızın üzerinde yeriniz var. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun." dedi. 

Yemekte konuşan Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; "Kaymakamlığımız öncülüğünde yapmış olduğumuz bu yemek programına katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler bizim başımızın tacısınız. Bunu asla unutmayın. Her ne zaman olursa bir sıkıntınız bir işiniz olduğunda mutlaka devlet telefonun diğer ucundadır, yada karşınızdadır, yanınızdadır. Sizlerin her zaman yanınızdayız. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Allah sağlığınızı bozmasın. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum. Tüm Şehitlerimizin Ruhları şad olsun." dedi.

İlçe Müftüsü Yusuf Kaya tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve tüm şehitlerimiz için yapılan dua ile yemek programı son buldu.