Onur Balcı
|
13 Temmuz 2022 Çarşamba
|
Mersin Ceride Haber
Mersin Büyükşehir Haberleri

Başkan Seçer, bayram ziyaretlerine Çamlıyayla ile başladı şimdi Toroslar ile devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı kapsamında Tarsus Beylice Mahallesi ile başladığı gezisine, Çamlıyayla ilçesine bağlı Sarıkoyak, Sarıkavak, Atdağı, Fakılar Mahallesi ve Ergene mevkii ile devam etti. Yine Çamlıyayla’ya bağlı Sebil Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Seçer; son olarak Çamlıyayla’da esnafla sohbet etti, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek bayramlaştı.

Seçer, gezilere Toroslar ilçesi ile devam etti. Bekiralanı Mahallesi’nde başlayan ziyaretine Soğucak, Ayvagediği ve Gözne Mahalleleri ile devam eden Başkan Seçer’i, bölge sakinleri ilgiyle karşıladı. Yıllardır yaşadıkları içme suyu kesintisinin Başkan Seçer’le çözüldüğünü söyleyen bölge halkı; ulaşım, yol ve evde sağlık gibi birçok hizmet için de teşekkürlerini iletti. 4 mahallenin de esnafını ve kıraathanelerini dolaşan Başkan Seçer, vatandaşlarla hem bayramlaştı hem de talep ve isteklerini dinledi.

“Kaynakları en akılcı şekilde kullanıyoruz”

Başkan Seçer; Toroslar’da Bekiralanı, Soğucak, Ayvagediği ve Gözne Mahalleleri’ni ziyaret etti. Başkan Seçer’e gezi boyunca; CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, belediye bürokratları ve muhtarlar eşlik etti. Geride kalan 3 yıl içinde gerek Mersin merkezde gerekse de ilçelerde çok önemli hizmetleri ve projeleri hayata geçirdiklerini, her soruna çare bulduklarını ifade eden Başkan Seçer, “Biz zaten sorunları çözmek için varız. Herkesin içi rahat etsin. Engellemeler ve olumsuzluklar karşısında ağlamak zayıf adamların işidir. Biz güçlü adamız” dedi. 3 yıllık Belediye Başkanlığı süresince az konuşup, çok iş yaptıklarına vurgu yapan Başkan Seçer, “3 yıl önce görevi devraldığımız günden bugüne yeni bir belediye ekibi olmanın, pandemi sürecinin ve hemen arkasından başlayan ekonomik krizin yarattığı bütün sıkıntıları en dipte tutarak, Mersin'e olması gereken hizmetlerin yapılması için gayret sarf ettik. Kaynakları en akılcı şekilde kullanıyoruz” diye konuştu.