Onur Balcı
|
1 Mayıs 2023 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

Başkan Vahap Seçer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde işçi ve emekçilerle buluştu. İşçi ve emekçilerle omuz omuza yürüyen Seçer, “15 Mayıs’tan sonra motorları maviliklere süreceğiz ve güzel günler göreceğiz” dedi.

İşçi ve emekçilerin, sömürü düzeninin olmadığı, insanların emeğinin karşılığını aldığı, hakça bir bölüşümün olduğu, adil bir düzen özlemiyle haykırdıklarını belirten Seçer, vatandaşların 14 Mayıs’ta adil ve demokratik bir Türkiye’ye uyanmak için sandıkta görevini yapacağını vurguladı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katılan Başkan Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü’nün kortejinde; işçiler, emekçiler, partililer ve Milletvekili Adayları’yla birlikte yürüdü.

Yürüyüş esnasında güzergahta bulunan evlerden gelen sevgi sözlerine karşılık veren Başkan Seçer, katılımcılarla birlikte slogan atıp işçi ve emekçilere destek verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde işçi ve emekçilerle buluştu. Eski Tevfik Gür Stadyumu'nda başlayan coşkulu korteje katılan Seçer, emeğin ve dayanışmanın ruhunu işçi ve emekçilerle birlikte yaşadı. Şarkılar, marşlar, sloganlar ve coşkulu alkışlar eşliğinde devam eden yürüyüşte, sık sık ‘Birleşe Birleşe Kazanacağız’ sloganı atıldı. Başkan Seçer, yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programa katıldı.

“15 Mayıs’tan sonra motorları maviliklere süreceğiz ve güzel günler göreceğiz”

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Seçer, “Şarkı ‘Motorları maviliklere süreceğiz, güzel günler göreceğiz’ diyor. İnşallah 15 Mayıs’tan sonra motorları maviliklere süreceğiz ve güzel günler göreceğiz” dedi.

“İşçinin ve emekçinin bayramı kutlu olsun”

İşçi ve emekçilerin sömürü düzeninin olmadığı, insanların emeğinin karşılığını aldığı, hakça bir bölüşümün olduğu, adil bir düzen özlemiyle haykırdıklarını belirten Seçer, “Türkiye; 14 Mayıs’ta en kritik seçimlerinden birini yaşayacak. Bugün kaybettiğimiz adaletin, hakkın, hukukun, özgürlüklerin hakça bölüşümün olduğu bir Türkiye’ye uyanma özlemiyle Türk milleti sandıkta görevini yapacaktır diye umut ediyorum. 1 Mayıs işçinin ve emekçinin bayramı kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.