Onur Balcı
|
25 Mayıs 2023 Perşembe
|
Mersin Ceride Haber
Yenişehir Haberleri

Başkan Özyiğit, Köylü Pazarı’nı gezdi sandığa gitme çağrısında bulundu

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Menteş Mahallesi’nde bulunan Köylü Pazarı’nı gezerek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Özyiğit, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vatandaşlara sandığa gitme çağrısında bulunarak, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istedi. 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Ziyaretlerinde Yenişehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren ve taleplerini alan Başkan Özyiğit, 28 Mayıs seçimleri için de sandığa gitme çağrısında bulunuyor. 

“28 Mayıs'ta sandığa gidecek ve en kötü günleri geride bırakacağız.”

Son olarak Menteş Mahallesi’nde kurulan Köylü Pazarı’nı gezen Başkan Abdullah Özyiğit, alkışlarla karşılandı. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Özyiğit, “Bir dokunduk, bin ah işittik.  Sorun belli, çözüm ortada. 28 Mayıs'ta sandığa gidecek ve en kötü günleri geride bırakacağız. 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde bu ülkeye baharı getireceğiz.” ifadelerini kullandı.