Onur Balcı
|
16 Eylül 2022 Cuma
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

Toroslar belediye başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar ilçesinde yaptığı başarılı ve özgün çalışmalar ile göz dolduruyor. Hizmette sınır tanımayan Başkan Yılmaz, kendi ilçesinde halkın beğenisini ve takdirini kazanmış durumda. Kamuoyunda da Başkan'a güven tam.
Başkan Yılmaz, yerel siyasette gösterdiği başarıyı genel siyasette de gösteriyor. Dinamik ve çevik hizmet anlayışı, mensubu olduğu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı'nın da gözünden kaçmadı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Sivas'ta düzenlediği mitinge katılan Başkan Yılmaz, Devlet Bahçeli tarafından övgülere mazhar oldu. Devlet Bey, büyük bir kalabalığın içinde Başkan Yılmaz'a ithafen 
"Yaptığın başarılı çalışmalardan haberim var. Partimizi en güzel şekilde temsil etmeye devam et" şeklinde övgülerle bahsetti.
Bursa mitingi öncesi İstanbul ziyareti yapan Yılmaz, İstanbul'da da sevenleri yanlız bırakmadı. Partisinin Istanbul ve Bursa'daki Taş Medreseli dava arkadaşları tarafından özel olarak karşılandı. Ve iltifatlarına mazhar oldu. 
Toroslar'da her kesimin sempatisini kazanan Başkan'ı hem Toroslar halkı hem de partisi sahiplenmiş görünüyor. Toroslar halkının çok şanslı olduğunu ifade etmek isterim. Vatandaş "Atsız Başkan, kapısını çalan hiç kimseyi eli boş göndermez" şeklinde anlatıyor. Başkan Yılmaz'ın ilçe genelinde gördüğü sevgi selini haksız bulmuyorum. Buradan Başkanımızın yaptığı özgün çalışmalara devam etmesi temennisi ile.

haber resmi