Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Adana Büyükşehir Haberleri

Adana Büyükşehir Belediyesi, yoğun trafiği azaltmak gayesiyle alternatif yollar için çalışmalara başladı. 
Türkmenbaşı otoban bağlantısı ve Göl Mahallesi’nde ekipler şuan faaliyet halinde. Ancak, yogun trafik nedeniyle çalışmalara gece devam ediliyor. Başkan Zeydan Karalar, bu bölgeye yapılacak yeni yol, trafiği oldukça rahatlatacak dedi. 
Ayrıca, Turgut Özal Bulvarı'ndaki trafiği rahatlatacak olan yeni yolun Göl Mahallesinden Aşıklar Bulvarına ve Süleyman Demirel Bulvarı’na bağlanacağından bahsetti. Yeni yolun Turgut Özal Bulvarı üzerinde ki trafiği oldukça rahatlatacağı düşünülüyor.
Başkan Zeydan Karalar, “Burası yeni ihaleye çıktığımız ve Turgut Özal Bulvarı’ndaki trafik yoğunluğunu azaltacak bir bulvar. Ordu Evi’ni geçtikten sonra başlayacak ve Aşıklar Bulvarı ile Süleyman Demirel Bulvarı’nı bağlayacak olan bir bulvar. Göl Mahallesi’nin hemen arkasından geçecek. Menderes Bulvarı’nı ve Turgut Özal Bulvarı’nı rahatlatacak. Ayrıca Menderes Bulvarı’na gidilen yol çok kısalacak. Burası KDV dahil 30 milyon liraya mal olacak. Alternatif yollar yapıyoruz. Arkadaşlarımız şantiyeyi kurdu ve çalışmaya başladı” diye konuştu.