Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Toroslar Haberleri

Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz, dünya ilk yardım günü kapsamında nükteli bir sürpriz yaptı. Daha önce amirleri bilgilendirilen ekiplere amirleri, ihbar var şeklinde yönlendirme yapar, ihbarı alan 112 ekipleri Toroslar Belediyesi'nin Makine İkmal Müdürlüğü'ne hızlıca gelirler. Karşılarında ATSIZ AFŞIN ve ekibini pasta ile görünce şok olurlar. 
112 ekiplerinin duygularını saklayamadıkları gözlerden kaçmadı. Pastanın üzerinde  "İlk yardım hayat kurtarır" yazıyordu. 
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm sağlık çalışanları adına 112 Acil Servisi ekibine teşekkür ederek, çiçek takdim etti ve Dünya İlk Yardım Günlerini kutladı.
Başkan Yılmaz; "Personelimize yönelik düzenlediğimiz ilk yardım eğitiminin ardından çağrı üzerine gelen 112 Acil Servisi ekibine pastalı bir sürpriz yaparak İlk Yardım Günlerini kutladık. Onlar burada bir vaka olduğunu sanıyorlardı. Ama amirleri vakanın olmadığını, kendileri için özel bir program hazırladığımızı biliyorlardı. Onlar burada diye, diğer ekip arkadaşları da bir mağduriyet yaşamadı. Kendileri, sağlık konusunda yaşadığımız sıkıntılarda bize yardımcı olan sağlık çalışanlarımızı temsil ettiler. Sağlık çalışanlarımız özellikle pandemi döneminde çok büyük fedakarlıklarla bizlere hizmet ettiler. Özverili çalışmalarından dolayı minnettarız. Başarılarının devamını diliyoruz" şeklinde konuştu.