Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Anamur Haberleri

Anamur belediyesi, Akpınar YAYLASINDA açılan pazar yerinin ardından başkan Kılınç'ın talimatıyla ABANOZ YAYLASIN'A da Halk pazarı yapıldı. Açılış, Tuğçe Kandemir konseriyle coşkulu bir şekilde gerçekleşti.
MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek, Olcay Kılavuz, MHP İl Başkan Yardımcısı Cemil Parlar, MHP Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin Erdinç
Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Yılmaz, mahalle muhtarları STK temsilcileri ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreninde ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir sahne aldı.
Belediye Başkanı Hidayet Kılınç; "Göreve geldiğimizde belediyemizin aslında ekonomik olarak batık bir belediye olduğunu tespit ettik. 2 yılda yaptığımız tasarruflar ve aldığımız hibelerle Anamur Belediyesini bir çok il belediyesinde olmayan imkanlarla donattık. Bugün kendi asfaltını kendisi üreten, kendi mıcırını kendisi üreten kendi personelleri ile pazaryerleri yapan bir belediye haline getirdik. Seçim döneminde ne söz vermişsek bugün daha fazlasını yapabilecek imkan ve ekipmana sahip bir belediyemiz var. İnşallah görev süremiz içerisinde söz verdiğimizden çok daha fazlasını yapacağız." dedi.