Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Toroslar Haberleri

Mersin Toroslar Belediyesinin MOTOFEST yarışları için hazırladığı pist Türkiye’nin en iddalı pistleri içine girdi. 25 gün gibi bir sürede hazırlanan pist, Enduro tutkunları için ideal olduğu ifade edildi.
Pistte, 6 kategoride 120 sporcu yarıştı.
Toroslar Belediyesi’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Extreme Enduro Motofest Yarışları”, Türkiye’nin dört bir yanından büyük ilgi gördü.
Sivas, Konya, Bursa, Sakarya, Hatay, Adana, İstanbul ve Mersin olmak üzere daha birçok il  ve ilçeden toplam 120 sporcunun katıldığı yarışlar; Prestij (Pro), Usta, Hobi, Veteran, Gençler ve Minikler olmak üzere 6 kategoride gerçekleştirildi.
Başkan Yılmaz; “Şampiyonlarımızla bir araya geldik. Çok güzel bir etkinlik oldu. Sporcularımızın, vatandaşımızın yüzü gülüyor. Bu etkinliğin 3 ayağı var. Birincisi profesyoneller, şampiyonlar var. İkincisi bu işi organize eden bizler varız. Üçüncüsü daha önce ekranlarda izledikleri motor yarışlarını canlı olarak izleme şansı bulan ve bu heyecanı bizlerle yaşayan vatandaşlarımız var. Bu da bizim için çok kıymetli. Biz Toroslar Belediyesi olarak her şeyin en güzelini en iyisini yapma gayretindeyiz. Toroslarımızı, Mersinimizi sporun merkezi haline getiriyoruz. Değişik spor branşlarında etkinlikler düzenliyoruz. Dünyanın herhangi bir yerinde güzel bir şey varsa bunu aramak, bulmak, getirmek bizim görevimiz. Toroslarımızdan dünya şampiyonları çıkmaya devam edecek” şeklinde konuştu.