Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Gülnar Haberleri

Şehit anneleri için yemek düzenledi

Gülnar Belediyesi anneler gününde şehit anneleri için yemekli bir program düzenledi. Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen yemek programında, Gülnar Belediye Başkan Vekili Zeliha İpek Gökulu, şehit anneleriyle bir araya geldi.

Gülnar Belediyesi Yörük Sofrasında düzenlenen programa, Belediye Başkan Vekili Zeliha İpek Gökulu, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın eşi Zübeyde Ünüvar, Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP İlçe Başkanı Ayşe Aydın, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan ve şehit anneleri katıldı.

Programda şehit annelerine Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın selamları iletilip, Belediye tarafından hazırlanan Şehitlerimizin fotoğrafları ve hediyeler takdim edildi. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Belediye Başkan Vekili Zeliha İpek Gökulu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Böyle anlamlı bir günde şehit annelerimizle bir arada bulunmak bizler için büyük bir gurur ve mutluluktur. Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Bizi millet yapan değerlerin hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır. Aziz vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.