Onur Balcı
|
28 Aralık 2023 Perşembe
|
Mersin Ceride Haber
Tarsus Haberleri

Sayın Bozdoğan Neden Protokole Katılmadı?

Tarsus'un kurtuluşunun 102'inci yıl dönümü dün şehir merkezinde gerçekleşti. Ancak şehrimizin belediye başkanı Sayın Haluk Bozdoğan programa katılmadı.

Bu kadar önemli olan mazeretiniz nedir?

Şehir protokolü, siyasi parti yöneticileri ve Tarsuslular 102'inci yıl dönümü kutlamalarında hazır bulunurken, belediye başkanımız Sayın Bozdoğan neden yoktu? Kutlamalarda neden yer almadı? Bu kadar önemli olan mazeret nedir?

27 Aralık gecesi belediyede toplantı
Tarsus'ta olduğu halde Sayın Bozdoğan'ın, protokole katılmadığını biliyoruz. Hatta gece belediyede toplantı yaptığı bilgisine de ulaştık.  Tarsus'ta olup neden şehrin en önemli günü olan düşman işgalinden kurtuluşu programına katılmadı.

Sayın Bozdoğan, Aday olamayacağını anladı mı?
Başkan Bozdoğan, yaklaşan yerel seçimler öncesi iki defa Ankara ziyareti yaptı. Son ziyaretini de iki gün önce yaptı. Anladığım kadarıyla Sayın Bozdoğan, aday gösterilmeyeceğini anladı ki alelacele bazı işleri halletme çabası içine girdi. Bu şuur altı boşalması belediyenin hizmet çalışmalarına da yansıdı. Şuan belediyede tam manasıyla, idari kadro dahil her birimde bir boşvermişlik söz konusu.

Sormak istiyorum
Teski A.Ş.'nin binası İsmetpaşa sakinleri ile icralık oldu derken, şimdide Atatürk Mahallesi'nde belediyeye ait taşınmaz arsa muhammen bedelinin yarı fiyatına satıldı. Ardından önemli protokollere de iştirak edilmiyor. Sormak istiyorum. Bu kadar acele ne için..?

Bu muamma kumkuması kamuoyuna açıklanmalı. Asıl şok seçimlerden sonra yaşanacak. Koltuğa oturan başkanın açıklamaları gizlenen tüm gerçekleri gün ışığına çıkaracak. Bilmiyorum ki çok kişi mahkeme koridorlarında poz verecek.