Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Toroslar Haberleri

Mersin Toroslar Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Otofest ile klasik araçları biraraya getirmişti, şimdide Extreme Enduro Motofest için düğmeye basıldı.
2 gün boyunca sürecek yarışlar, Türkiye’nin her yerinden katılımcı alıyor.
Yarışmalar 30-31 Ekin tarihleri arasında gerçekleşecek.
Ülke genelinden katılan sporcuların 6 kategoride yarışacağı etkinlik, 30 Ekim Cumartesi günü saat 9.00’da Korukent Mahallesi’nde Çevik Kuvvet arkasında Toroslar Belediyesi tarafından hazırlanan Süper Enduro Pisti’nde serbest antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak.
Heyecan dolu anlara sahne olacak Motofest Yarışları ise 31 Ekim Pazar günü saat 11.00’da start alacak. Görsel bir şölenin de sunulacağı Motofest, yine aynı gün düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.
Başkan Yılmaz; “Mersin’de bir ilk olan Süper Enduro Pisti’ni ilçemizde hayata geçirdik. Bu pistimizde ilk yarışlarımızı, tam donanımlı ve profesyonel bir etkinlikle gerçekleştiriyoruz. Ülkemiz genelinden gelen şampiyon sporcularımızı da ilçemizde ağırlayacağız. Toroslarımız, hem sporcuların hem de motor sporlarına gönül vermiş sporcuların buluşma noktası oldu. Bu hafta sonu düzenleyeceğimiz heyecan dolu etkinliğimize tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.