Onur Balcı
|
1 Mayıs 2023 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

Mhp Adayı Levent Uysal Tarsus gezisi yaptı

Mhp'nin 1'inci sıra adayı Doktor Levent Uysal Tarsus ilçesinde bazı ziyaretlerde bulundu. Sabah 9 gibi başlayan programına Kamyoncular Kooperatifi ile başladı. Saat 13:00 sularında Tarsus Komisyoncular Derneği yani Tarsus Sebze Hali'nde bulundu. Ardından eski adıyla Medikal Park Hastanesi şimdiki adıyla Tarsus MMT Amerikan Hastanesi ziyareti, Kulak Köyü ve Bahşiş Köyü ziyareti ve son olarak iş insanları ile bir toplantıya katıldı. 

Doktor Levent Uysal, Tarsus MMT Amerikan Hastanesi ziyareti esnasında tek tek hastaları ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve hastane çalışanlarına çiçek armağan etti. Nezaketi ile göz dolduran Uysal'dan hem vatandaş hem de partililer çok memnun. 

Gittiği her yerde kendisine 27'inci dönem Mhp Milletvekili Baki Şimşek, eski Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mhp İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve partililer destek verdi. Doktor Levent Uysal genel manada ilgi ve alakadan memnun olduğunu ifade etti.  

Kulak ve Bahşiş Köylerindeki kalabalığa hem Uysal hem sayın Baki Şimşek hem de Şevket Can seslendi. Tüm hatipler köylülere yaşanan dolu afeti nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Halan vekillik görevine devam eden Baki Şimşek konuyu ivedi bir şekilde hem Tarım Bakanı ile hem de Ekonomi Bakanı ile görüşeceğini ifade etti.