Onur Balcı
|
29 Haziran 2022 Çarşamba
|
Mersin Ceride Haber
Mezitli Haberleri

Mezitli Soli güneş festivali sona erdi

Mezitli belediyesinin düzenlediği Soli Güneş Festivali sona erdi. Festivalde Funda Arar ve daha bir çok ünlü sahne aldı. Üç gün süren festival boyunca Nilüfer Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve daha bir çok topluluk sahne aldı, kendini gösterme imkanı buldu. Özellikle Funda Arar'ın “Al Sevgilim”, “Yak da gel”, “Senden Öğrendim”, “Benim İçin Üzülme”, “Duyanlara, Duymayanlara” gibi meşhur şarkıları dinleyicileri coşturdu. 

Festivalde, Türkiye'nin en ünlü mankenleri Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal'ın koleksiyonunda yer alan kıyafetleri ile TIR'ın kasasında Adnan Menderes Bulvarı boyunca Yürüyen Defile sergiledi. 

Festivale ilginin her geçen gün daha da büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Tarhan, “Covid-19 virüsü nedeniyle iki yıldır yapamadığımız festivalimizi bu yıl sürdürmüş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızla birlikte kutlama yapmayı özlemişiz. Yağmur demeden, güneş demeden coşkuyu hep birlikte yaşadık. Paydaşlarımızla birlikte programladığımız Soli Güneş Festivalimiz artık bir marka haline geldi. Etkinlikleri planlarken, gelecek sanatçıları seçerken halkımızın özellikle gençlerimizin görüşlerini alarak karar veriyoruz. Bu durum halkımızın festivalini daha çok sahiplenmesini sağlıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.