Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mezitli Haberleri

Mezitli belediyesi Kocayer, Fındıkpınarı gibi kar yağışının yoğun yaşandığı bölgelerin kuzeyinde, Yörük çadırında yaşayan 4 çocuklu aileye ulaşılarak; giyim, gıda yardımı, hayvan yemi ve samanı desteği verdi.
Belediye, kırsal bölgelerde yaşayan çiftçilerden gelen taleplere istinaden bölgeye giyim, gıda ve hayvan yemi şeklinde destek gönderdi.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.
Tarhan, "Mezitli’nin bir de tarımla geçinen kırsal bölgeleri var. Belediye olarak daha önce olduğu gibi onlara da destek olmaya devam ediyoruz. Zor durumda olan üreticilerimize yanlarında olduğumuzu bir nebze de olsa desteklerimizle göstermek istiyoruz. Belediye Başkanı olarak asfalt kaldırım yapmanın dışında bu tür destekler de vermemiz gerekiyor. Birebir doğrudan vatandaşlarımızın, sağlık, eğitim gibi sorunlarının yanında üreticilerimizin de sorunlarına eğilmemiz gerekiyor. Ben bundan son derece mutlu oluyorum. Gönül isterdi ki daha fazla destek olabilelim ama bütçe ölçülerinde ancak bu kadar destek sağlayabiliyoruz. Üreticimizin yüzü gülerse biz de mutlu olacağız." dedi.
 

haber resmi