Onur Balcı
|
12 Aralık 2023 Salı
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

MHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Hüsnü Doğan beraberlik mesajı verdi

MHP’den Toroslar Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan MHP eski Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Komşuna güven, samimiyete güven, gençliğe güven…” diyerek güven anlayışı üzerine Toroslar için yola çıkan Doğan, seçim çalışmaları kapsamında bu kez Cumhur İttifakı’nın Toroslar Belediye Başkan Aday Adayları Ali Öz, Necmettin Yıldız, İlhan Çokgün, İsmail Gül, Erhan Çontar, Onur Ünlü ve Bekir Topçu’yu ziyaret ederek birlik beraberlik mesajı verdi. “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” diyen Doğan, tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan geçtiğimiz günlerde Toroslar Belediyesi için aday adaylığı başvurusunu yapmıştı. Başvurusunun ardından seçim startını güçlü bir şekilde veren Doğan, adaymış gibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Komşuna güven, samimiyete güven, gençliğe güven…” sloganıyla çıktıkları bu yolda Toroslar’ı güven anlayışı üzerine yönetmeye talip olduklarını, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayana dek çalışmalarını durmadan, yorulmadan devam ettireceklerini dile getiren Hüsnü Doğan, bu kez Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Aday Adaylarını ziyaret ederek, birlik beraberlik mesajı verdi.

"KAZANAN BİRLİĞİMİZ KAZANAN TOROSLAR OLACAK"

Güven anlayışıyla çıktıkları bu yolda, “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” mantığıyla hep birlikte daha güçlü olunacağının bilincinde olduklarının vurgusunu yapan, MHP’li Hüsnü Doğan, şunları söyledi:

“Bizler 'Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır' diyerek bugün Toroslar belediye başkanlığına başvuran Cumhur ittifakı aday adaylarını ziyaret ederek hasbihal ettik. Toroslar ilçemizi daha da iyi hale getirmek ve bu ilçede yaşayan vatandaşlarımız için daha fazla ne yapabiliriz noktasında istişarelerde bulunduk. Bu buluşmalarımızda umuyorum ki kazanan birliğimiz olacak, kazanan Toroslar olacak, kazanan Cumhur İttifakı olacak. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum.”