Onur Balcı
|
10 Aralık 2023 Pazar
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

Bildiğiniz üzere Milliyetçi Hareket Partisi 2018 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi ile imzalanan protokol çerçevesinde, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine de Cumhur İttifakı içinde yer alarak girecektir bu bağlamda Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı olarak Genel Merkezimizden ve İl Başkanlığımızdan aldığımız talimatlarla seçim çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. 

Belediye Başkan Aday Adaylıklarının MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL MERKEZİMİZE, Belediye Meclis Üyeliği başvurularının ise İLÇE BAŞKANLIĞIMIZA yapıldığı süreç 15 ARALIK 2023  CUMA günü 17.00'de sona erecektir. 

Tarsus Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için şu ana kadar yedi (7) partilimiz müraacat etmiş olup, Tarsus Belediye Meclis Üyelikleri için de başvuru süreci devam etmektedir. Partimize olan bu yoğun ilgi ve müraacat bizleri ziyadesiyle memnun etmekte.

Gündemde yer tutan; Tarsus Belediyemize ait taşınmazların icra yoluyla satışa çıkarılması, bazı CHP'li Meclis Üyelerinin rüşvet ağının içinde olması Tarsus Belediye Başkanı Haluk BOZDOĞAN'ın itiraflarında yer bulmuşken, canlı yayınlarda Sayın Haluk BOZDOĞAN'ı aklama çabaları bile artık beyhude bir çaba, trajikomik bir durum olmuştur. 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap SEÇER Bey'in ise İYİ parti ile ilgili söylemleri İYİ partiye oy veren vatandaşlarımıza adeta hakaret niteliği taşımaktadır. Bu tartışmalar birçok gerçeğin su yüzüne çıkacağı bir noktaya elbet gelecektir. İYİ Partiye oy veren kardeşlerimizin, sonu akçeli işlere dayanan bu çirkin pazarlıklara artık alet olmayacaklarını temenni ediyoruz. 

Cumhur İttifakı Mersin'de ve Tarsus'ta tek yumruk, tek yürek olmuş seçimlere hazırlanmaktadır. Bizimle birlikte yol yürümek isteyen, kırmızı çizgisi VATAN olan herkese kapımız da gönlümüz de açıktır, saygı ve sevgilerimizle. 

MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet YILDIRIM