Onur Balcı
|
25 Haziran 2023 Pazar
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

Kıratlı’dan Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Mersin Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyesi Ali Kıratlı, Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Kıratlı, bayramların kardeşlik ruhunu pekiştirdiğini ve vurguladığı mesajında; kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın alması gerektiğini ifade etti. AK Parti Mersin Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyesi Ali Kıratlı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm Mersinli hemşehrilerinin bayramını kutladı. Bayramların; yüreklerde kurulan gönül köprüleri ile uzağı yakın eden, barış ile huzuru sağlayan, birlik ve beraberliği artıran, kardeşliğin en sıcak haliyle hissedilmesini amaçlayan mübarek ve mukaddes günler olduğunun altını çizen Kıratlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mübarek Kurban Bayramı gibi özel günlerimizi her anlamıyla idrak etmeli, sevdiklerimizle doyasıya yaşayabilmeliyiz. Bayramın coşku ve mutluluğu, kardeşlerimizle birlikte yaşanabilirse anlamlıdır. Bayramlar her türlü olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp kucaklaşma günüdür. Bayramlar birlik beraberlik içerisinde huzura yürüme günüdür. Birlik, beraberlik sağlayacağımız böylesine önemli bu günlerde içlerini ısıtabileceğiniz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babamız başta olmak üzere aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz.”

Yayımladığı mesajın devamında; başta şehit, gazi, anne ve babaları olmak üzere tüm Mersinlilerin bayramını kutlayan Kıratlı, “Bu mübarek günlerin; ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için huzur getirmesini diliyor, rabbimden bizleri sağlık, mutluluk ve hayırlı nice bayramlara kavuşturmasını niyaz ediyorum. Tüm Müslüman aleminin bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.