Onur Balcı
|
20 Aralık 2023 Çarşamba
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

TARSUS’UN KADER SEÇİMİ

     Sevgili Tarsuslu hemşehrilerim, malum ettiğimiz gibi seçime kendi adayımızla giriyoruz. BÜYÜK BAŞKAN MEHMET YUNUS SEVEN ile 31 Mart 2024 gecesi Tarih yazmaya geliyoruz. Tarsus tenis topu gibi  Tarsus’a faydası olmayan iki grup arasında git gel yapmaya mahkum değildir.

    Tarsus Belediyesini rant gruplarının elinden kurtarmak için son fırsat..!

Belediyenin arsalarının hesabını yapan, kat artırımlarından paylarını alan, kaçak işlere rayiç bedel hesabı yapan, belirli gruplara hepimizin ortak mallarını peşkeş çeken zihniyetten arınması için; MEMLEKETİN AKİL insanlarını, ahlaklı, erdemli vatandaşlarımızı İYİ PARTİ çatısına ve BÜYÜK BAŞKAN MEHMET YUNUS SEVEN ile kazanmaya davet ediyoruz.

     Hemşehrim sana sesleniyoruz. Aç gözünü; belediyenin asli görevlerini size nimet gibi sunanlardan, elinde hesap makinesi ile gezenlerden, mahalle ayrımı yapanlardan, köy ayrımı yapanlardan, herkesle küskün olanlardan kurtulmaya davet ediyoruz.

    Tarsus belediyesi, halka hizmet yeridir. Herkese eşit mesafede olma yeridir. Yahu düşün hemşehrim bir belediye başkanı neden şehrin sokaklarında gezmez? Neden vatandaştan uzak durur? Şehri gezmeyen başkan sorunları nereden bilebilir?

     Sevgili hemşehrim biz senin sokağında yıllardır delik olan asfaltın farkındayız. Biz senin yıllardır iyileştirilmeyen sokağının farkındayız. Biz yıllardır yolu olmayan atadan öteden kalan tarlana ev yapamadığının farkındayız. Barınma sorunun farkındayız. Sizi gecekondu yapmaya zorlayan sistemin farkındayız. Beş aydan önce çıkmayan ruhsatınızın farkındayız.

     Biz hazırız sevgili Tarsus. BÜYÜK BAŞKAN MEHMET YUNUS SEVEN ile size çözüm olmak için aklınıza, erdeminize, ahlakınıza ve oyunuza talibiz.
AV. BURAK ÖZDİL                                          TARSUS İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI