Onur Balcı
|
29 Şubat 2024 Perşembe
|
Mersin Ceride Haber
Mezitli Haberleri

Minik Feyza istedi Başkan ziyaret etti

Dr. Hakan Kundak İlkokulu'nun 4. D sınıfı öğrencisi Feyza Taşova,“Sınıf başkanı seçilirsem Neşet Tarhan’ı okula getireceğim” vaadinde bulundu Minik Feyza, sınıf başkanı olarak seçilmesinin ardından Başkan Tarhan ile iletişim kurarak, okula davet etti. Minik kızın davetine kayıtsız kalmayan Başkan Tarhan, öğrencilerle keyifli bir buluşma gerçekleştirdi.

Başkan Tarhan, Dr. Hakan Kundak İlkokulu'nda öğrencilerle yapılan sohbette çocuklara gelecekleri ve belediyecilik hakkında bilgiler aktardı. Ayrıca, öğrencilere kültürel etkinliklere katılımlarını teşvik etmek adına sinema etkinliği düzenleme sözü verdi. Belediye yetkileri tarafından okul idarecilerin kontrolüyle belirlenen tarih, yer ve saatte çocuklar sinemaya götürüldü. Sinema salonunda keyifli vakit geçiren öğrenciler, Başkan Tarhan'a teşekkürlerini ileterek etkinliğin tadını çıkardı.

Minik Feyza’nın başkanlığında gerçekleşen bu etkinlik, öğrencilerin belediye başkanıyla olan iletişimlerini güçlendirdiği gibi, sosyal etkileşimlerini ve kültürel faaliyetlere katılımlarını artırmalarına da vesile oldu.