Onur Balcı
|
19 Kasım 2023 Pazar
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

Halit Pekduran: ‘’Akdeniz’e Çözüm Üretmek İçin Geliyorum’’

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler için sandık başına gidecek. Mersin’de yaşayan iş adamı ve siyasetçiler yerel seçim hazırlıklarına başladı.
Mersin’de tanınan iş adamı ve siyasetçilerinden olan Halit Pekduran, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Akdeniz ilçesi belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

2023 Genel seçimlerinde AK Parti’den Mersin Milletvekili adayı olan Halit Pekduran, kent siyaseti ve iş dünyasında tanınan bir isim. Pekduran, AK Parti Akdeniz İlçe binasında aday adaylığını açıklayarak kolları sıvadı. 

‘’Akdeniz ilçesinde daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha adil bir gelecek için yola çıkmaya karar verdim. Bu kutsal görevi yerine getirme arzusuyla, AK Parti'den Akdeniz İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yapma kararı aldım’’ sözleriyle ifade eden Pekduran, sorunlara çözüm üretmek için yola çıktığını belirtti.

AK Parti Akdeniz Belediye Başkanlığı Aday Adayı Halit Pekduran sözlerinin devamında şunları ifade etti: ‘’Akdeniz'in potansiyelini en üst düzeye çıkararak, yaşam kalitesini artırmak ve sosyal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla projeler geliştirmeye hazırım. Bu süreçte, ilçemizin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın sesini duymak, sorunlarını anlamak ve onların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak için çaba göstereceğim. Adil, şeffaf, katılımcı bir yönetim anlayışıyla, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elbirliğiyle çalışmayı taahhüt ediyorum.

Konuşmasında seçim sürecinde medyanın önemine değinen Pekduran: ‘’İlçemizin her kesiminden destek ve katkı beklerken, bu yolculukta medyanın da önemli bir rol oynayacağına inanıyorum. Siz değerli basın mensuplarının, toplumumuza bu süreçte sağlıklı ve tarafsız bilgi sunma konusundaki katkılarınızı önemsiyorum. Bu vesileyle, ilçemizdeki tüm vatandaşları, sivil toplum kuruluşlarını ve iş dünyasını, bu önemli süreçte bana düşen sorumluluğu yerine getirmemde yanımda olmaya davet ediyorum. Siz değerli gönüldaşlarıma ve basın mensuplarına, katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederim’’ diye konuştu.