Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Gülnar Haberleri

Gülnar Belediyesi, yol bakım çalışmalarına ağırlık verdi. Geçtiğimiz günlerde Sarıkavak mahallesinde yapılan çalışmalarından sonra şimdide Köseçobanlı mahallelerinde yol bakım ve onarım hizmetine başladı.
Bu kapsamda sathi asfalt kaplama ve kendi bünyesinde imal ettiği kilit parke taşı kaplama hizmetlerine hızla devam ediyor. 
Şuan ekiplerin Köseçobanlı Mahallesinde parke döşeme işlemleri sürüyor. 
Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR; “Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kumlama çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.  Köseçobanlı Mahallesi Taşdüştü mevkiinde devam eden, standartlara uygun yapılan çalışmalarımızın tamamlanmasıyla sokaklarımız daha modern bir yola kavuşuyor. Aynı zamanda Gülnar Belediyesi olarak mahallelerimize sathi asfalt kaplama çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Yine Köseçobanlı Mahallemizde bir yandan parke çalışmalarımız devam ederken bir yandan da asfalt çalışmaları öncesi zemin hazırlığı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız yapılan yollar ile daha kolay ve güvenilir ulaşım sağlayacak. Çalışmalarımız belirlenen program dahilinde devam edecek. Yeni yolları kıymetli vatandaşlarımıza ve Gülnar’ımıza hayırlı olsun. ” dedi.