Onur Balcı
|
29 Aralık 2022 Perşembe
|
Mersin Ceride Haber
Teknoloji Haberleri

Disney Plus'ta ne yeni 

Disney Plus tıpkı Netflix gibi film ve dizi izleyebileceğiniz ücretli bir web sayfadır. Disney+ şeklinde de yazılabiliyor. Rakipleri içinde en pahalı  olanı Disney Plus'tır. İçerikleri bilim kurgu, aksiyon ve fantastik ağırlıklıdır. Şimdi Disney Plus'taki yeni içeriklere bakalım.

The Walking Dead
"The Walking Dead, zombi istilasından sağ kurtulan bir grup insanın hikayesini anlatır. Bazen aralarındaki anlaşmazlık öyle tehlikeli hale gelir ki kimilerinin hayatta kalmak için yapmayacağı şey kalmaz."

Büyük Hazine
Jess, son bölümde bulduğu ipucunu çözemediğinde kendini ilk kez bir bulmaca çözme çöküşünde bulur. O ve Liam'ın birbirlerine karşı romantik hisleri olup olmadığını anlamaya çalışırken, kişisel hayatı da oldukça kafa karıştırıcı bir haldedir. Liam'ın büyükbabasının ardından Jess ve arkadaşları (National Treasure filmlerinden) ünlü hazine avcısı Riley Poole ile tanışır ve ondan yardım ister. Jess'in bulmaca çözme becerileri, o ve Riley ölümcül bir tuzağa yakalandıklarında test edilir.

Recep İvedik 7

Hayat şartlarının zorluğu ve şehrin gürültüsünden bunalan Recep, Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden miras kalan köy evine gider. Yan arsaya şehirli bir avukat olan Büşra ufak karavanıyla yerleşir. İlk zamanlarda tatlı-sert gerginlikler yaşayan bu ikili, köy ile birlikte etrafındaki doğayı da tehdit eden büyük bir tehlikeye karşı heyecanlı ve eğlenceli bir maceraya atılacaklardır.

haber resmi haber resmi haber resmi