Onur Balcı
|
18 Temmuz 2023 Salı
|
Mersin Ceride Haber
Toroslar Haberleri

BAŞKAN YILMAZ, YAYLALARDA VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçedeki yaylaları MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal ile birlikte ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Başkan Yılmaz’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Gözne, Ayvagediği, Değirmendere ve Güzelyayla Mahalleleri’nde hemşehrileriyle buluşan Başkan Yılmaz, sevgi gösterileriyle karşılandı. Yayla ziyaretlerine; MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, eski İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, 2019 Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hamit Tuna, belediye meclis üyeleri ve partililer de katıldı.

MAHALLE MUHTARLARI; “BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Mahalle sakinleriyle bir araya gelinen ziyaretlerde konuşan mahalle muhtarları mahallelerindeki ihtiyaçların giderilmesi noktasında her zaman yanlarında olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederek; “Yollarımız yapılıyor. Temizlik çalışmaları düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Güzelyayla Mahalle Muhtarı Yasin Öz; Başkan Yılmaz’dan 20 bin metrekare parke, bin ton sıcak asfalt sözü aldıklarını da ifade ederek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi.

 

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan da konuşma yaparak, kendilerini güler yüzle karşılayan tüm mahalle sakinlerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

BAŞKAN YILMAZ; “ELİMİZDEKİ İMKÂNLARLA HİZMETİN EN İYİSİNİ EN HIZLI ŞEKİLDE YAPIYORUZ”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da hemşehrileriyle buluşmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Başkan Yılmaz; “Allah’a çok şükür herkesle selamlaştık. Sağlıklı ve iyi görünüyorsunuz. Allah ağzımızın tadını, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Muhtarımızın da söylediği gibi Güzelyayla Mahallemize 20 bin metrekare parke yapacağız ve bin ton sıcak asfalt dökeceğiz. Çalışmalarımız, Soğucak Mahallemiz’den bu tarafa doğru geliyor. Elimizdeki imkanlarla hizmetin en iyisini, en hızlı şekilde yapmaya çalıştık. Bu sene de buna devam ediyoruz. İnşallah hep beraber daha da güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bizlerin yanında olan kıymetli milletvekilimiz Sayın Levent Uysal’a da teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ UYSAL; “BAŞKANIMIZA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”

MHP Mersin Milletvekil Levent Uysal da Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek; “Bazı eksiklerimiz var. 1 Ekim sonrası da Devlet Bürokrasisi, Ulaştırma Bakanlığı ve buna benzer yerlerden bütçeler alıp buradaki eksikleri tamamlayacağız. İyi ki varsınız. Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.