Onur Balcı
|
20 Eylül 2023 Çarşamba
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

Ali Boltaç ayağının tozuyla bir dizi ziyaretlerde bulundu

Büyükşehir Meclisi ile yaptığı Kıbrıs ziyaretinden sonra Chp Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, ayağının tozuyla Tarsus'ta ziyaretlerine devam etti. 

Bugünkü ziyaretlerine Akdeniz Gazetesi ile başlayan Boltaç, ardından Şoförler Odası Başkanı Duran Şen'e taziye ziyaretinde bulundu. Kardeşini kaybeden Duran Şen Bey'e başsağlığı diledi.

Ziyaretlerine İsmetpaşa Mahallesi Muhtarlığı ile devam eden Boltaç, Mahalle Muhtarı Nadir Batmaz Bey'e; " Biz geldiğimizde ilk işimiz İsmetpaşa Mahallesi olacak. Bu mahallenin sakinlerine kendimi borçlu hissediyorum. İlk 1 yılda bu mahallenin bütün sorunlarını çözeceğim. Mahalle sakinlerine buradan sesleniyorum. Sorunu biliyorum ve ilk görev yılında çözeceğim. Bu mahallenin sakinlerine benim sözüm olsun" Dedi.

Son olarak Boltaç, Tarsus'un eski siyasetçilerinden Necati Ali Eker Bey'i bürosunda ziyaret etti. Eker, "Önce dedenle, sonra babanla siyaset yaptım. Çalışmalarını takip ediyorum ve takdir ediyorum" dedi. Samimi sohbet havasında geçen ziyaretlerden sonra Boltaç, bugünkü ziyaretlerine son verdi.