Onur Balcı
|
30 Nisan 2023 Pazar
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

Ak Parti'nin eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan seçim çalışmaları için Mersin'e geldi

Ak Parti'nin eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan seçim çalışmalarına destek vermek için Mersin'e geldi. Ak Parti Milletvekili Adayları ve partililer uçak ile gelen Çağlayan'ı havaalanında karşıladı. Çağlayan'ın, önceki dönemlerde Mersin'de, özellikle de Akdeniz ilçesinde oldukça aktif bir siyasi geçmişi var. Hatta Akdeniz ilçesinin Ak Parti'ye kazandırılmasında büyük emekleri olan bir siyasetçi demek yanlış olmaz.

Çağlayan partililerce havaalanından aldıktan sonra Ak Parti'nin Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi'ndeki seçim ofisinin açılışına katıldı. Çağlayan'a geçmiş dönem milletvekilleri, 28. Dönem Milletvekili adayları, Akdeniz Belediye Başkanı, İl, İlçe Başkanları ve yine tüm il, ilçe parti teşkilatları ile partililer otobanda konvoy halinde eşlik etti. 

Çağlayan, "Biz, partimize gönülden bağlıyız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçeceğiz. Mersin halkı ülkeyi bölmek isteyenlerle birlikte olanlara geçit vermeyecektir. Aynı zamanda ülkemizin üzerinde oyunlar oynayan, özellikle Amerika başta olmak üzere, bazı ülkelere de fırsat vermeyecektir. Burada, eski vekil arkadaşlarım, yeni dönem milletvekili arkadaşlarımla birlikte Mersin'de tüm gücümüzle çalışacağız. Biz, birlikte başaracağız" diye konuştu.