Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Anamur Haberleri

Yaklaşık olarak bir hafta öncesinde elektrik hatlarından kaynaklanmakta olan yangın sebebiyle sulama suyu boruları yanan ve zarar gören Demirören sakinlerinin yarasına Anamur Belediyesi pansuman oldu.

   Anamur Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ’ın talimatı ile halihazırda bulundurulan yeni sulama suyu boruları yangında zarar gören Demirören çiftçilerine  ücretsiz olarak verildi.

   Bölgede meydana gelen bu yangın sebebiyle üzüntüsünü dile getiren Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ Anamur Belediyesi olarak yangın sonucu oluşan zararı ve kayıpları en aza indirmek için çaba sarfettiklerini belirtti.

   Yangın esnasında Ankara’da bulunduğunu bildiren Sayın KILINÇ,” Demirören mahallemizde yangın çıktığı haberini Ankara’da iken aldık. Belediye Başkan Yardımcıları’mıza ve ilgili müdürlüklerimize talimat doğrultusunda tüm su tankerlerimizi ve iş makinelerimizi yangın bölgesine sevk ettik ve çok şükür ,çok daha büyük felaketlere yol açmadan yangının söndürüldüğü haberi ile rahatladık. Ankara’dan döner dönmez  ilk ziyaretimizi de Demirören’e gerçekleştirerek, yangın bölgesini yakından inceleyerek yapabileceğimiz yardımlar hususunda fikir alışverişinde bulunduk. Bugün de çok şükür 3 gün önce sözünü verdiğimiz sulama suyu borularının dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Ben bir kez daha hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, böylesi felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.”diyerek cümlesini sonlandırdı.