Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mersin Büyükşehir Haberleri

Mersin Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Adli Yıl Açılış’ kokteyline katıldı. Başkan Seçer, “Hukuk her alanda hepimize lazım” dedi.
Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen kokteyle Başkan Seçer’in yanı sıra Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Alpay Antmen ile Cengiz Gökçel, Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir, Adana Baro Başkanı Semih Gökayaz, Mersin 1. İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Serdengeçti, Mersin 2. İdare Mahkemesi Başkanı Emin Öztürk,  ilçe belediye başkanları ve  çok sayıda davetli katıldı.
Başkan Seçer, “Ben bir Belediye Başkanı olarak, eğer ki yasalardan aldığım yetkiyi; bu yasadır, bu ikincil mevzuattır; uygulamalarda görevimi yaparken rahatça kullanamıyorsam ya da kullandığım zaman hukuk bükülüyorsa, eğiliyorsa, arkadan dolanıyorsa, işim engelleniyorsa, sekte vuruluyorsa bunu dillendirmem lazım. Kentte bölgeler arasındaki farkı ortadan kaldıracak, kentte gelir dağılımındaki adaletsizliği ortadan kaldıracak birçok konuya kadar kentin Belediye Başkanı olarak adalet dağıtmak zorundayız” dedi.