Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Tarsus Haberleri

Ramazan Ayına özel Tarsus'ta ekmek 75 kuruş

Tarsus Belediyesi içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı nedeniyle 1 TL olan ekmeği 75 kuruşdan satacağını duyurdu. Ekmek Halk Ekmek Fırınlarında ramazan ayı boyunca 75 kuruştan satılacak. 

Daha önce 200 gr ekmek fiyatını 1 TL'ye çeken Tarsus Belediyesi, ramazan ayı nedeniyle 200 gr ekmeğin satış fiyatını 75 kuruş olarak belirledi. Belediye, ayrıca askıda ekmek uygulamasının da devam edeceğini açıkladı.

Tarsus’ta Türkiye’nin en ucuz ekmeğini vatandaşlara ulaştırdıklarını belirten Başkan Bozdoğan, "Ramazan ayı için çalışmalarımızı tamamladık. Yüksek fiyatlar cep yakmaya devam ediyor. Tüm bunlara rağmen Türkiye’nin en ucuz ekmeğini vermekten dolayı mutluyuz. Fiyatların artışının başladığı ilk günden bu yana ekmek satışımız aynı fiyatla devam ediyor. Zam yapmıyor aksine indirime gidiyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımıza askıda ekmek uygulamamız sayesinde ücretsiz ekmek dağıtacağız. Bu Ramazan ayında da aynı şekilde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayının herkese hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.