Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mezitli Haberleri

Yapımını Mezitli Belediyesi’nin üstlendiği Su Parkında 19 bin kişi hem eğlendi, hemde serinledi.Su Parkı, Temmuz ayının ilk haftasından  Eylül ayının ilk haftasına kadar hizmet verecek. Mezitli Belediyesi engelli vatandaşlarımızın da ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği bilgisini verildi.
Pandemi tedbirleri kapsamında 61 gün boyunca Mezitli yerel halkı ve çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçilere  güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğlenme ve serinleme olanağı sağladı.
Mezitli Belediyesi’nin yapmış olduğu su parkı hijyen ve dezenfekte alanından da tam not aldı. Su parkının düzenli olarak günlük 3 kez su değerlerinin ölçülmesi,%35 oranında taze su ilavesi ile güneşin suyu ısıtarak bakteri oluşumunun önüne geçerek sağlık açısından akıllardaki soru işaretlerini giderdi.
 Başkan TARHAN, “ Belediyemizin tüm hizmetlerinde halk sağlığına öncelikli önem veriyoruz. Vatandaşların Su Parkında emniyette olabilmesi için,eğitimli can kurtaranlarımızı görevlendirdik her zaman hazır ve nazırlar. Deneyimli çalışanlarımız eşliğinde pandemi tedbirlerine uyarak verdiğimiz hizmetlerimizin tercih edilmesini hijyen ortamı sağladı.”açıklamasını yaptı.