Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mersin Büyükşehir Haberleri

Destici, ekibiyle birlikte Akdeniz Belediyesi ve Toroslar Belediyesi ziyaretlerinden sonra programına Mersin Büyükşehir Belediyesi ile devam etti.
Başkan Seçer ise 27 Aralık Tarsus'un kurtuluşu programından sonra Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ağırladı. Seçer ve Destici hizmetler ve Mersin üzerine konuştular.
Başkan Seçer, Destici ziyaretiyle Ankara buraya bakarken Merkezi Yönetime ılımlı mesajlar gönderdi. Merkezi yönetimden, çalışmaları kolaylaştıracak şekilde işlere katkı sunulması yönünde mesajlarını iletti.
Seçer'in konuşması;
“Hepimiz hizmet anlayışıyla bu görevlerde bulunuyoruz. Bizim buradaki şiarımız herkesi kucaklamak. Merkezi yönetimin de buraya bakarken bu bakış açısıyla bakmasını, burada belediyemizin çalışmalarını kolaylaştıracak işlere katkı sunmasını, yardımcı olmasını hassaten sizin nezdinizde rica ediyorum” dedi.
Destici, Seçer'e hizmet noktasında beraber hareket etmeliyiz. Belediye başkanlarının seçildikten sonra partisi olmaz, o artık herkesin başkanıdır dedi. Ve sözlerine şöyle devam etti.
“O hassasiyeti göstereceğinize inanıyoruz. İlçelere de baktığımız zaman ilçelerin aşağı yukarı 10, 11 tanesi Cumhur İttifakı’na mensup partilerde. Bu Belediye Meclis üyeliğine de yansıyordur tabi ki. Ama burada önemli olan Türkiye ve özelde de Mersin’de hem şehir merkezinde yaşayan hem de diğer ilçelerde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet daha iyi nasıl götürülür, daha iyi nasıl oradaki talepler karşılanır? Burada mutlaka ama mutlaka el birliği ile güç birliği yapılıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de bir görevimiz var. Ankara milletvekiliyim ama Genel Başkan olmam sebebiyle bütün Türkiye’nin bütün vilayetlerin milletvekiliyim. Bunu da gittiğim yerlerde söylüyorum ve buradan aldığımız talepleri de hem kamuoyunda dillendirmemiz gerekeni kamuoyunda, Meclis’te dile getirmemiz gerekeni Meclis’te, hükümet nezdinde dile getirmemiz gerekenleri de hükümet nezdinde dile getiriyoruz. Ben bu iki konuyu da gündemime aldım. Arkadaşlarımızla da istişare yapıp inşallah Mersin halkı için,  Mersinimiz için bunlara da inşallah destek vereceğiz.”